do 29 februari 2024

Complotdenker verdenkt plots zichzelf: “Altijd geweten dat ik niet te vertrouwen was”

BINNENPARKING – Het lijkt wel of complottheorieën – complexe en vaak vergezochte narratieven waarin duistere elites elk aspect van ons leven dirigeren – meer dan ooit in de lift zitten. En voor vele mensen wordt dat een straat zonder eindje, waarschuwen sociologen. Onze reporter sprak met Rob (45) uit Leuven, die sinds kort overtuigd is dat hij zelf in het complot meedraait, al is hij lang niet zeker hoe of sinds wanneer.

“Ik was zoals gewoonlijk wat aan het verdwalen op YouTube. Gewoon wat videootjes checken over hoe de Rothschilds en hagedismensen achter zowel de pandemie als de vaccinatiecampagnes zitten, wat duidelijk het geval is. De weinige wakkere mensen begrijpen dan ook dat alles met elkaar verbonden is, snap je? Maar toen besefte ik het plots. Als alles verbonden is, en als het complot op alle niveaus zit, dan moet ik er toch godverdomme ook in zitten! Fuck gast, daar was ik even niet goed van.”

Sinds zijn sinistere realisatie houdt Rob zichzelf dan ook vierentwintig uur op vierentwintig in de gaten en weigert hij nog een woord te geloven van wat hij zelf zegt. “Ik heb altijd geweten dat er iets off was. Dat ik iets in mijn schild voerde. In welke capaciteit ik aan de New World Order meebouw weet ik nog niet zeker, maar ik laat mijzelf hier niet mee wegkomen. De waarheid zal zegevieren, al moet ik mijn browser history op sociale media gooien en mezelf folteren om het eruit te krijgen!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Door hun machinale denken hebben de mensen zich geïsoleerd van de kosmische krachten die henzelf en de planeet omringen en voeden. En op de plekken waar dat isolement het ergst is gemaakt, als wetenschap, is de sfeer ook het meest bedompt waar een virus als corona gedijt dat wederom op dezelfde manier bestreden wordt met pogingen tot verder isolement. Zo wordt zelfs de adem geanalyseerd tot zijn bestanddelen ingeperkt. Uiteindelijk is dus de mens aan de beurt, want hij is zelf het virus zonder zich dat te realiseren. Iedere vorm van bestaan gehoorzaamt aan zijn eigen wetten.
    Daarom verwelkomen de mensen ook het opgelegde isolement door de staat, omdat ze geen andere manier kennen. Statisch. Dit isolement zien ze eigenlijk als hun onsterfelijkheid. In vroeger tijden werd dat begrepen als de vloek, van de hel, de onsterfelijkheid van het kwaad dat zo geïsoleerd wordt. Nu moet dit rationeel uitgelegd worden aan de mensen. Immers de kern van wetenschap is de substanties te isoleren van hun omgeving, zoals zijzelf min of meer van hun omgeving zijn geïsoleerd, terwijl die wetenschap waarvan zijzelf de enige maatstaf zijn, zo het overzicht en de complete controle krijgt. Gehanteerd door de mens, die zonder meetapparatuur geen enkele logica meer op kan brengen en zelfs niet meer kan denken zonder rekenmachine, betekent dit dus dat hijzelf door zijn wetenschappelijke methode geïsoleerd wordt. De dood of liever de hel is het volledige isolement van die kosmische krachten eigen aan de pure en onbezielde materie.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: