do 29 februari 2024

Koppel dat tussen lockdownfeestjes op skivakantie vertrekt is politiestaat nu echt wel beu

LIJFSTIJL – Door de nog steeds hoge besmettingsgraad waaraan het coronavirus zich in binnen- en buitenland blijft verspreiden lijken versoepelingen ver weg. Dat is niet naar de zin van iedereen. Meerdere mondige burgers blijven zich tegen de maatregelen keren. Onze reporter sprak met Luc (59) en Sabine (61) uit Wijnegem, die hun reeks illegale lockdownfeestjes even on hold zetten voor een zuurverdiende skivakantie, en de “verregaande politiestaat waarin we nu allemaal overduidelijk leven” grondig beu zijn.

“Voor ons is er geen twijfel meer”, vertelt het koppel dat zonder enige problemen of wegcontrole naar het Zwitserse winteroord Verbier is gereden. “De overheid maakt het de gewone mens gewoon onmogelijk om nog een fatsoenlijk leven te leiden. Eerst wordt het onschuldige bedrijfsfeestje waar we ocharme met 30 andere collega’s waren koudweg stilgelegd en straks zijn we verplicht om vanuit het comfort van onze villa te werken. En als we ons daar niet aan houden en toevallig worden betrapt, wat toegegeven zelden of nooit gebeurt, riskeren we een boete die toch zeker tot tien procent van onze afzonderlijke senior management-salaris oploopt. Pure onderdrukking. Het lijkt fucking Venezuela wel.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Nieuws uit Pompeï. Er zijn weer mogelijkheden om de wereld te redden nu er computers van de Amerikaanse overheid en ook privé computers zijn gehackt. Door de Russen, uiteindelijk moest ook deze regering wel meedoen om geloofwaardig te blijven. Dat corona slaat toch nergens op.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: