za 15 juni 2024

Junkie benieuwd wat voor spul Bart De Wever snuift om na peiling nog zo graaf te doen

STAD – De uitlatingen van Bart De Wever (N-VA) over “groen-linkse hypocrisie” tegenover druggebruik zijn niet mals. Volgens de burgemeester van Antwerpen zijn het vooral progressieve stedelingen of “yogasnuivers” die verantwoordelijk zijn voor onder andere het cocaïneprobleem binnen de stadsmuren. Onze reporter sprak met Tony (47), een ervaren cokehead die dolgraag wil weten wat voor spul De Wever zelf heeft gesnoven om na de laatste peilingen “nog zo graaf” te kunnen doen.

“Ik weet dat De Wever dat spartaanse imago de laatste jaren zwaar heeft gepusht”, zegt Tony. “Maar als je zo dramatisch uit de relevantie wegdeemstert, jezelf in de federale oppositie hebt gebluft en dan nog eens schaamtelijk onder de twintig procent duikt, moet je toch knallende super-sos hebben gefixt om telkens weer je veel te grote bakkes te blijven opentrekken en het allemaal nog erger te maken. Shit, gast. I’ll snort whatever he’s snorting.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten