vr 23 februari 2024

Een derde Vlamingen wil niet niet dat Zwarte Piet zich laat vaccineren

BINNENPARKING – Een nieuwe discussie lijkt op te laaien omtrent de figuur van Zwarte Piet. Meer en meer Vlamingen lijken zich neer te leggen bij de transformatie naar roetpiet of zelfs kleurenpiet, maar ongeacht zijn veelbesproken huidskleur eist ongeveer een derde dat de handlanger van Sinterklaas zich niet laat vaccineren tegen covid-19. Onze reporter sprak met Wim en Samantha, ouders van Tuur (11), Jonah (9) en Paulien (6).

“Over ons lijk dat Zwarte Piet een marionet wordt van big pharma“, benadrukt het bezorgde stel. “Het is al erg genoeg dat hij niet meer zwart mag zijn zoals toen wij opgroeiden, maar moet hij nu nog een groter symbool van het roekeloze cultuurmarxisme worden door aan die hele hetze mee te doen? Dat hij eens niet zo flauw doet en gewoon ziek wordt zoals iedereen. En dat Bill Gates ineens met zijn fikken van onze tradities blijft”, knikken ze overtuigd terwijl de kindjes lustig op hun gloednieuwe Xbox zitten te spelen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

  1. Racisme is een luxe probleem in deze samenleving. Met de arbeidsmoraal die minder rigide begon te worden voor de autochtonen die zo dieper geïnteresseerd raakten in de zin van het leven, hebben ze de zwarten en Arabieren bekeerd tot het oude materialisme om racisme te omzeilen. De toegenomen regels om te bestaan hebben het leven zo onmogelijk gemaakt voor hen die gewoon hun werk deden die nu uitslovers geworden zijn om te over-leven.
    Antiracisme (sub van racisme) is de kern van commercialisering, de dwang die zich nu concentreert in digitaliseren (een vorm van digitaliseren waarbij persoonlijke documentatie liever terzijde wordt geschoven om meer afhankelijk te worden van apps enz. enz.). Onderdeel van die dwang (sub), chantage, is de gedachte dat juist doordat de huidige immigranten zo hard werken de autochtonen meer tijd hebben om na te denken over de zin van het leven: zo is de cultuur tot decadentie gereduceerd. Het moet zinloos zijn voor een slaaf. Over het verband tussen middel en doel, het nut, mag niet nagedacht worden, dat deden de slaven ook nooit. Ze worden geacht te gehoorzamen. Het kenmerk van de slaaf is immers onwetendheid.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: