di 16 april 2024

Stef hoopt dat hij straks als eerste vaccin mag weigeren

WETENSCHAP – Op 5 januari 2021 wil de federale regering starten met vaccinaties tegen covid-19. Dat liet premier Alexander De Croo (Open VLD) vandaag al weten. Welke groepen als eerste recht zullen hebben op een inenting wordt echter morgen pas beslist. Dat zorgt uiteraard voor speculatie. Onze reporter sprak met Stef (30), een anti-vaccinactivist uit Keerbergen die naar eigen zeggen hoopt dat hij bij de eersten zal zijn om de inenting te mogen weigeren.

“Ik begrijp dat sommige mensen voorrang moeten krijgen,” weet Stef. “Dat is gewoon solidariteit. Maar toch wil ik stiekem bij de eersten zijn om zich ostentatief niet te laten vaccineren. Ik kan niet wachten tot die brief in mijn bus valt, zodat ik naar de dichtstbijzijnde vaccinatiepost kan rijden en die mensen kan vertellen wat voor fucking schapen in dienst van Bill Gates en George Soros ze zijn, alvorens die radioactieve kutspuit vol autisme en 5G voor hun ogen stuk te gooien. Maar goed, als ik daar een paar maand extra op moet wachten, dan is natuurlijk gewoon zo en leg ik mij daarbij neer. Soms moet je beseffen dat de hele maatschappij niet alleen om jou draait.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten