wo 12 juni 2024

VRT-kijker niet klaar om zich aan nieuw journaal zonder Martine Tanghe te binden

STAD – Sinds het vertrek van VRT-nieuwsanker Martine Tanghe zal het Vlaamse televisielandschap nooit meer hetzelfde zijn. Niet langer zullen trouwe kijkers op de geruststellende stem van de gepassioneerde neerlandofiele kunnen rekenen. Onze reporter sprak met Daryan (33) uit Wilrijk, die er bewust voor kiest zich een tijdje niet aan een nieuw anker te verbinden.

“Ik stop even met het nieuws”, mompelt hij sip. “Martine was een belangrijke aanwezigheid in mijn leven. En dat vul je niet zo maar op. Vaak keek ik terwijl ik kookte of aan het eten was en dan leek het wel of ze letterlijk mee aan tafel zat om mij in alle vertrouwen en op een geruststellende manier al het kutnieuws uit de wereld te vertellen. Dat schept een band. Ik denk dat ik het voorlopig rustig ga houden qua duidingsprogramma’s. Misschien na een paar weken voorzichtig met wat weerberichten opbouwen of zo. Terug wat verschillende zenders uitproberen. No strings attached. Maar om mij meteen in een nieuwe anker-kijkerrelatie te storten voelt wat vroeg. Dat gaan we niet rushen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

    • En terwijl het anker op volle zee wordt uitgegooid, moet het effect zijn dat als een kat op het terras geplast heeft het lijkt alsof WO3 is uitgebroken, en wanneer die is uitgebroken je kattenbrokken moet kopen.

  1. De hel is een bewustzijnstoestand maar niet minder reëel. Zonder enige kennis van esoterie kun je gebruik van me maken. Het denken is dan omlaag gericht tot het uit geanalyseerd is tot op de kern die zelf nooit gevonden wordt. De interesse in de materie is zo steeds verder verfijnd en wordt terug op mij gereflecteerd, op uiterlijk en vorm, dit is het onvermijdelijke gevolg en het enige blijvende resultaat van het materialisme dat je immers mee het graf in neemt. De innerlijke realiteit van de mens is inderdaad uitgedroogd.

Een reactie achterlaten