vr 19 april 2024

Europarlementslid garandeert kiezers dat hij alleen maar met andere Hongaren wilde neuken

POLITIEK – De Hongaarse Europarlementariër József Szájer moet door het stof gaan nadat hij vrijdag op een illegaal seksfeestje in Brussel werd betrapt. De aanhanger van de conservatieve Victor Orbán stapt dan ook op na algemene verontwaardiging. Toch verweert Szájer zich publiekelijk en garandeert hij zijn kiezers dat hij nooit de intentie had om met “buitenlands addergebroed te rotzooien”, maar zich in de toekomst consequent zal houden aan “sodomie van eigen bodem.”

“De natie is teleurgesteld in mij en ik begrijp volledig waarom“, zei de 59-jarige nationalist in een bondige persconferentie. “Wij Hongaren zijn trots op wie we zijn en houden ons het liefst van al in de eigen genenpool. Aan vermenging met inferieure bevolkingsgroepen doen wij niet mee. Dat was ook niet mijn bedoeling. Maar voor ik het wist liep het daar vol Serviërs, Esten en Portugezen. En ja, een uitgestoken piemel weiger je als ambitieuze politicus niet zo maar. Gelukkig kan ik mij op parlementaire onbeschaamdheid beroepen, maar toch spijt het me. Sajnálom.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten