do 29 februari 2024

Sociologen bevestigen omvolkingstheorie: “We hebben nog drie jaar voor we allemaal even achterlijk zijn als Dries Van Langenhove”

WETENSCHAP – Een team van sociologen verbonden aan meerdere Vlaamse universiteiten heeft zich gebogen over een uitspraak van Dries Van Langenhove, federaal parlementslid voor Vlaams Belang en stichter van Schild & Vrienden. De jonge, spraakmakende politicus dweept al een tijdje met de zogenaamde “omvolkingstheorie” en garandeert zijn volgers dat het Vlaamse volk nog drie jaar heeft om zich te redden. De wetenschappers geven hem verrassend genoeg gelijk en waarschuwen dat “als er niet snel iets gebeurt, we tegen dan inderdaad onherroepelijk vervangen zullen zijn door de meest xenofobe, kortzichtige en ronduit gatachterlijke versie van onszelf.”

“We hadden echt niet gedacht dat er veel wetenschappelijke basis achter dergelijke angstnarratieven zou zitten”, concludeert de studie. “Maar na het herhaaldelijk afspelen van onze speciaal ontworpen massapsychologische simulaties, moeten we Dries gelijk geven. Niet dat we tegen 2023 allemaal bruin of moslim zijn. Nope. Maar zo goed als heel Vlaanderen zal succesvol en finaal ‘omgevolkt’ zijn tot identieke versies van Dries Van Langenhove zelf, tot op de overdaad aan haarproducten en voorspelbare voorkeur van lederen zetelvelgen in de afzichtelijk hautaine pussy wagons waar we ons allemaal gewillig aan zullen blauw betalen. We raden de politiek dan ook aan om de soms kleurrijke voorspellingen van de Vlaams Belanger voortaan zeer ernstig te nemen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

 1. De dalai lama zei dat dezelfde politiek bedreven is met zijn land waar de immigratie van Chinezen geruisloos is bevorderd, en waarschuwt hiervoor in het Westen, dat naast de winst blind is.
  In Engeland zouden ze voor een wapendeal zo hun taal vervangen door het Chinees.
  De leider van de Tibetaanse regering in ballingschap heeft zojuist het Witte Huis bezocht. Bij de opvolger van Trump wordt er minder interesse verwacht voor hun zaak, hoewel er toch enorme gasreserves zijn gevonden in Tibet.
  De achterlijkheid ligt in de arrogantie dat ze iedereen zo kunnen bekeren tot hun economische statistiekje.
  Let eens op hoeveel mensen spontaan aanspreekbaar zijn op straat, en je zult begrijpen waarom ze worden vervangen. Vooruitziende blik anderhalve centimeter.
  Voor veel mensen is juist veel inzichtelijker geworden hoe het nazisme is ontstaan.
  Hierin zijn de goedmensen naïef, ondanks de toenemende druk op de leefruimte en de ruimtelijke ordening die in België al catastrofaal is.
  Achterlijk zijn we zeker weten.
  Banen.

 2. Vaak wordt erover gepiekerd of er een complot is, doelgericht vanuit de wil. Nee, het is veel erger, het ontstaat juist uit de onmachtige willoosheid van het doorsnee politieke uilskuiken met zijn rekenmachientje dat verhindert dat gastarbeiders hun eigen land verrijken en kapitaal helpen spreiden dat zich hier ophoopt. Hetzelfde met Afrikaanse studenten die hier mogen studeren om hun land vooruit te helpen maar die hier blijven voor een hoger inkomen.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: