wo 22 mei 2024

Myrthe stiekem opgelucht dat ze straks haar epische stash cava niet moet delen

STAD – Het nieuws dat we ook de feestdagen in beperkte kring zullen moeten doorbrengen valt heel wat mensen zwaar. Zo zullen velen hun geliefden niet zoals voorbije jaren over de vloer krijgen en valt menig kerstdiner bij voorbaat in het water. Toch treurt niet iedereen. Onze reporter sprak met Myrthe, een jonge single vrouw die op het Eilandje woont en stiekem opgelucht is dat ze haar karrenvracht aan cava helemaal alleen zal kunnen soldaat maken.

“Ik weet dat dit voor veel mensen gigantisch suckt en zo”, vindt de 27-jarige die als product developer werkt in het bedrijf van haar vader. “Maar misschien ontdekken we zo dat Kerst en oudjaar ook om andere dingen kunnen draaien dan familie of vriendschap. Foorhard schuimwijn kappen en matige televisie kijken zonder dat iemand daar commentaar op heeft of gênante foto’s van trekt, bijvoorbeeld. Ik weet dat ik als alleenstaande twee knuffelcontacten mag inviteren, maar this stash is all mine, bitches.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten