di 16 april 2024

Het is gedaan met Fucking: Oostenrijks dorpje heet voortaan ‘Neuken met Wederzijdse Instemming’

BUITENPARKING – Wie vanaf 1 januari het wereldberoemde Oostenrijkse Fucking wil bezoeken, zal toch even opkijken alvorens het dorp binnen te rijden. Na een langdurige procedure besliste het bestuur dat het tijd was voor een naamsverandering. De inwoners waren het beu dat hun plaatsnaam seksuele connotaties genoot zonder daarbij expliciete wederzijdse consent of instemming te benadrukken. Het plaatsje nabij de Inn heet voortaan Gegenseitig Einvernemlich Kopulieren of Neuken met Wederzijdse Instemming.

“Dit vormt al jaren een bron van ergernis en schaamte voor onze fiere maar vooruitstrevende inwoners”, licht burgemeester Andrea Holzner toe in een persbericht. “Door de nadruk louter op de seksuele daad te leggen lijkt het wel alsof dialoog en zelfbeschikking hier niet van tel zouden zijn. Dat is natuurlijk onzin. Rampetampen is fijn, maar een beetje duiding mocht wel.”

Verder laat het gemeentebestuur weten dat de nieuwe bordjes “tien keer zo zwaar” zullen zijn en “drie keer zo diep” in de grond zullen worden bevestigd om te vermijden dat “irritante woke toeristen” er consequent mee aan de haal gaan.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

 1. Bargoens:
  Fück: vreugde, plezier.
  Fucken: gaan, komen.

  Bargoens werd gehanteerd door voornamelijk daklozen, landlopers, kermisklanten en onderwereldfiguren.
  Van deze taalgroep is het Engels afgeleid.

 2. Zonder onderscheid is de mens verloren.
  Was voorheen voor de doorsnee debielen die, opgefokt, normaal enkel kunnen neuken het leger de ideale oplossing waar ze elkaar kunnen uitroeien, nu hebben we heel wat meer nodig om hun slechte vibraties (die continu met elkaar communiceren) in bedwang te houden.
  Ze lopen al stoer recht in je gezicht te schreeuwen met hun mondkapje op.
  Als de regels toegepast worden op hen die de beschaving in stand houden en ze worden gedwongen zich hieraan aan te passen middels de regels gemaakt voor die onderwereld die alles naar hun eigen niveau interpreteert is een catastrofe onvermijdelijk.
  Zelf kunnen ze niet weten dat er na hen mensen komen die hoger staan dan hen, maar dat is de wet van evolutie, net zoals de wereldoorlogen, een andere uitleg is waanzin. Niettegenstaande de hygiëne.
  Dan was er de kerk die overal de schuld van krijgt, die in voorbijgaande eeuwen de onontwikkelde mens tegen zichzelf beschermde; toen al bracht hij dat tot eigen niveau en dreef hij ook daar de spot mee vanwege het neuken, de kerk waartegen hij zich nu stoer verzet alsof het niet hijzelf was, want hij mist de bescheidenheid om tot zelfkennis te komen in zijn eigen gore onderbuik.
  Hij is niets veranderd. De enige manier is dat ze doodgaan, het gebeurde regelmatig om me heen, maar niet vaak genoeg, en ze leren nooit de logica erachter. En als ze doodgaan komen ze in hetzelfde droesem terecht.

Een reactie achterlaten