do 18 april 2024

Vlaamse regering vraagt mensen die nog vakantie kunnen betalen om de rest een leuk kaartje te sturen

BINNENPARKIN – Uit cijfers van Statistiek Vlaanderen blijkt dat de overgrote meerderheid van de Vlaamse gezinnen nog steeds genoeg geld heeft om minstens een weekje op vakantie buitenshuis te gaan en de rest van de bevolking een leuk kaartje te sturen. Dat bevestigt de Vlaamse overheid, die er naar eigen zeggen dan ook alles aan doet om dat statement zo positief mogelijk te blijven interpreteren. “En dat lukt aardig”, klinkt het in Brussel.

“Dit is toch weer een positieve noot in het moeilijke verhaal dat we dit jaar allemaal schrijven”, vindt ook minister van Armoedebestrijding Wouter Beke (CD&V). “Maar dankzij het harde werk van organisaties als ‘Iedereen verdient vakantie’ blijft niemand onzichtbaar. Als overheid nemen wij dan ook onze verantwoordelijkheid en roepen we de relatief goedverdienende burger op om zodra ze weer lekker kunnen gaan skiën of zonnekloppen, hun minder fortuinlijke buren toch een beetje mee te laten genieten. We onderhandelen nog met de federale regering om voor wie een dergelijke daad stelt die uitgave volledig fiscale aftrekbaar te maken. Zo blijft niemand achter.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Ik weet nog niet of Sinterklaas bestaat, of liever: ik weet niet of Sinterklaas nog bestaat. Maar laten we even stilstaan bij al die arme kinderen. En mag ik hierbij ook denken aan Engel Merkel die er diep over nagedacht heeft om ze met kerst los te laten om samen feest te vieren. De Kerstman in zijn slee vol cadeautjes. Om de rest van het jaar in quarantaine te gaan. Ideaal was natuurlijk een injectie geweest op 24 december.

  2. Duitsland zou gezinshereniging, samenkomsten van 10 man, kunnen toestaan, alleen voor bij de kerstboom. Hiermee wordt wederom een gebaar gemaakt naar de buitenlanders want geen enkel autochtoon gezin bestaat uit 10 man. En Duitsers hebben geen grootouders.
    In 2015 stond Engel op de voorpagina van Time magazine, een ex-vluchteling. Haar fotoportret was min of meer overgedaan in de stijl van American popart. Op de redactie voelde men zich nog wat ongemakkelijk met haar blauwe ogen en blond haar. Ze leed dus niet aan een schimmelinfectie, haar gelaat was gesprayd met sneeuwspray voor de kerstboom.

Een reactie achterlaten