di 16 april 2024

Politie betrapt tiental jongeren op het bestellen van pizza met ananas op

BINNENPARKING – De politie betrapte gisteren tien personen tijdens een samenkomst in een tuin in grensgemeente Essen. Een vrouw die voorbijfietste had eerder een melding gemaakt en toen de patrouillewagen aankwam, werden net pizza’s geleverd, waaronder meerdere met schijfjes ananas op. Het parket neemt de zaak ernstig.

“Het klopt dat wij omstreeks 19u een oproep kregen van een bezorgde passante en meteen een kijkje zijn gaan nemen”, bevestigt de lokale politie van zone Grens. “En inderdaad, enkele jongeren zaten samen rond een kampvuur te wachten op hun bestelling. Daar zaten volgens onze agenten drie pizza’s met ham, kaas en champignons bij, alsook twee vegetarische, een met vier kazen, maar wel degelijk ook eentje die men in het milieu wel eens een ‘pizza hawaii’ noemt. Gelukkig konden zij tijdig ingrijpen vooraleer de jongeren die doos konden bemachtigen en die vetzakkerij rond het vuur delen.”

Of de jongeren ook een boete mogen verwachten voor het schenden van de lockdown, wou de politie niet kwijt. “We zullen eerst zien wat hun ouders te vertellen hebben over de lakse culinaire houding van hun kroost vooraleer we corona erbij sleuren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten