ma 27 mei 2024

Eeuwenoud skelet begint stilaan te beseffen dat hij dood is

WETENSCHAP – Archeologen buigen zich in de Verenigde Staten over een geraamte dat opgebaard ligt in het Smithsonian National Museum of Natural History in de hoofdstad Washington. Na een eeuwenlange psychologische strijd zouden de menselijke resten stilaan beginnen in te zien dat ze niet meer in leven zijn, bevestigt de curator.

“Wij staan al zeer lang in deze branche, maar dit heeft nog niemand gezien”, klinkt het verwonderd. “Onder normale omstandigheden aanvaardt het menselijk lichaam vrij snel dat het afstervingsproces is ingezet, maar dit exemplaar wilde daar nog een hele tijd niet van horen. Dat moet na het overlijden ook heel lastig zijn geweest voor de familie, vrienden, collega’s en zelfs de begrafenisondernemer, want ja, ook die mensen moeten toch ook verder met hun leven? We zijn opgelucht dat deze nutteloze hoop botten zich er nu eindelijk bij neerlegt. Het is niet de bedoeling dat de staat van ontkenning langer duurt dan die van ontbinding.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

Een reactie achterlaten