zo 23 juni 2024

Turks migrantenkoppel bedreigt weerloos coronavirus met zogenaamd vaccin

WETENSCHAP – In het Duitse Mainz wordt een koppel van Turkse origine verdacht van het beramen van een aanval op het coronavirus SARS-CoV-2. Dat bevestigen meerdere persagentschappen na een verklaring van het koppel zelf. Wat het virus de twee misdaan heeft werd niet gespecifieerd, maar het stel zou over een state-of-the-art laboratorium beschikken waar het mogelijke biologische wapens ontwikkelt om de ziekte op systematische en meedogenloze wijze uit te roeien.

Het zou gaan om Uğur Şahin en zijn echtgenote Özlem Türeci, kinderen van migranten en oprichters van BioNTech, dat nog steeds banden met het thuisland onderhoudt. Ook zouden de twee zich in een vertakt internationaal netwerk bevinden dat vanuit de hele wereld financieel gesteund wordt. De Duitse minister van Volksgezondheid wil nog niet aan de alarmbel trekken, maar gelooft wel dat de twee “uit diepe overtuiging” handelen.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

 1. Ook elders worden plots vaccins gevonden nu Trump weg moet.

  Overal tonen mensen hun goede wil.

  In de winkel raakten ze gealarmeerd toen ik mijn winkelwagentje even had laten staan. De vrouwen veegden al de handel schoon met een servetje met desinfecterend middel dat daar klaarstond. Overal doen de mensen mee een oplossing te vinden. Je ziet dat iedereen toch hetzelfde is. Ze zijn allemaal geïnteresseerd en geven hun medewerking of hun advies.

  Later zei een vrouw dat er plassen lagen verder op het pad.
  Moet ik nog verdergaan??
  De mens voelt weer hoop, hij kan dan weer zonder gevaar naar de winkel, waarop hij is gebouwd, met winkelwagentje dan. Inmiddels gaat hij/zij moedig voort. Is hiermee ook weer niet bewezen dat vrouwen helemaal niet minder waard zijn dan mannen?!

  De Turken zijn helemaal niet vies.

  En.
  Ik zat eerder vandaag in een bushokje. Ik had mijn fiets geparkeerd om even een sjekkie te draaien, en er kwam iemand langs die vroeg of het goed ging. Ik was bezorgd of hij dood ging, want dan zijn de mensen het meest bezorgd over de ander.
  En niemand spreekt het woord uit.

Een reactie achterlaten