di 16 april 2024

Man blijft zappen tot hij zender vindt waar Trump nog kan winnen

POLITIEK – Voor de Democraten lijken de Amerikaanse presidentsverkiezingen stilaan in kannen en kruiken. Joe Biden wordt allicht de 46ste president. Toch lijkt het zittende staatshoofd Donald Trump en diens achterban zich nog lang niet bij de resultaten en de berichtgeving daarover neer te leggen. Ook Fons (66), conservatieve Vlaming en aanhanger van Trump, stelt zich vragen en zapt al twee dagen halsstarrig door zijn assortiment nieuwskanalen tot hij iemand hoort zeggen dat Trump nog een realistische kans maakt.

“Het kan mij niet schelen hoe lang ik hier nog moet zitten, maar mij zullen de lamestream media niet liggen hebben”, moppert Fons terwijl zijn rechterduim even blauw kleurt als de meeste swing states. “Ik ben jarenlang trouwe VTM-kijker en HLN-lezer geweest, maar da’s ook gedaan. Schandalig hoe iedereen zo maar hetzelfde dominante narratief overneemt in plaats van het mijne. Als het zo zit, ga ik mij op een paar Noord-Koreaanse staatszenders abonneren. Die houden het tenminste simpel.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

13 REACTIES

  • Ik zag al een tijd geleden negers lopen met een mondkapje met de bevrijdings-vlag van een (hier niet nader gespecificeerde) kolonie erop, in de sfeer van de onafhankelijkheidsstrijd.

 1. Sinds The Guardian zich ermee bemoeit moeten we ‘Democraten’ letterlijk opvatten, als de enige partij in Amerika die voor een democratie vecht.
  De Republikeinen zijn geënt op de onafhankelijkheid van de Britse monarchie.

 2. Net zozeer als sommige negerstammen in Zuid-Amerika denken dat ze daar uit de bush komen ter plekke in plaats van Afrika, zo denken ze in Noord-Amerika dat corona afkomstig is van Trump.

 3. In deze moeilijke tijden, moest ik vandaag ook een donorregister invullen.
  Sterven = doodgaan staat er. Ik heb het nog nagetrokken in Van Dale.
  Zij zullen het wel beter weten, ze hebben er immers voor gestudeerd.
  Ik mag kiezen wat ik doneer, een moeilijke keuze staat er. Je mag informatie vragen.
  Ik dacht eraan mijn lul te doneren, er schijnt veel vraag naar te zijn.
  Ze hebben al hun hele leven beslag willen leggen op mijn lichaam.

Een reactie achterlaten