wo 12 juni 2024

Marthe en Timothy zoeken nog snel de perfecte outfit om straks op intensieve te liggen

STAD – Wie vandaag over de Meir in Antwerpen flaneert zal zeker in goed gezelschap verkeren. Talloze winkelliefhebbers profiteren met volle teugen van de laatste koopzondag die burgemeester Bart De Wever (N-VA) hen voor de lockdown gunt. Onze reporter trok de straten op en sprak met Marthe (28) en Timothy (31). Beiden zijn in extremis op zoek naar de gepaste matching outfit om straks lekker comfortabel in te kunnen stralen als ze op intensieve zorgen voor hun leven liggen te vechten.

“Zowel Timothy als ik werken van thuis uit en hebben dus eigenlijk totaal geen reden om hier te zijn”, vertelt Marthe. “Tot we beseften dat als we ziek worden, we helemaal niks nieuws hebben om aan te trekken. Voor je het weet lopen we hier onvermijdelijk en totaal verdiend een besmetting op en liggen we straks in een of ander ziekenhuis in exact hetzelfde steriele laken gewikkeld als al die andere patiënten. De meiden zullen nogal lachen achter mijn rug.”

Ook Timothy hoopt ondanks de drukte nog een paar hippe accessoires te scoren waarin hij straks “op esthetisch verantwoorde wijze” naar adem kan happen. “Het is niet omdat je gereduceerd bent tot een hoopje miserabel gekreun dat je niet aan je imago mag denken. Stel dat er een cameraploeg komt filmen op de covid-afdeling. Wel, mocht dat gebeuren, zal je me zeker herkennen aan deze blitse Tommy Hilfiger-zonnebril voor slechts €119,95. Een koopje.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten