do 23 mei 2024

Covid-patiënt hoopt dat Lieven Annemans’ carrière snel weer op de been is

BINNENPARKING – Het is makkelijk om in dergelijke moeilijke tijden met modder naar elkaar te gooien, vooral als we het oneens zijn over welke maatregelen nu nodig zijn en welke niet. Toch laat niet iedereen zich door chagrijn leiden. Zo stuurt Maarten (52), een covid-patiënt die momenteel beademd wordt, een hartverwarmend berichtje aan welzijnsecononoom Lieven Annemans, die net beslist had uit het corona-adviesorgaan Celeval te stappen. “Je komt hier sterker uit”, hoopt Maarten.

“Het spijt me dat ik dit berichtje met de weinige kracht in mijn armen op een iPad moeten kribbelen, Lieven,” staat verder te lezen. “Maar in deze moeilijke tijden moeten we aan elkaar denken en er voor elkaar zijn. Ik hoop vanuit de bodem van mijn onregelmatig kloppend hart dat je hier niet al te gehavend uit komt en dat niemand de pijn banaliseert waar je nu onder te lijden hebt. Ik weet dat mijn woorden een impact kunnen hebben op jou en andere mensen, en daarom wik ik ze heel voorzichtig en zal ik die verantwoordelijkheid zeker niet onderschatten. Jij zou hetzelfde voor mij doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten