di 16 april 2024

Vlaamse regering: “Iedereen moet zich nu verantwoordelijk gedragen, want wij gaan het duidelijk niet doen”

POLITIEK – De kogel is dan toch door de kerk. De Vlaamse regering kondigt nieuwe verstrengingen aan om de coronabesmettingen in te dijken. Minister-president Jan Jambon (N-VA) lichtte de situatie toe en waarschuwde burgers dat het nu echt wel tijd is om verantwoordelijkheid te tonen. “Want van ons gaat het duidelijk niet komen”, voegde Jambon er fijntjes aan toe.

“U heeft ons gehoord”, benadrukte de minister-president in een live-toespraak. “Vanaf nu is het menens. We geven de bevolking nog een laatste kans om zich volwassen en krachtdadig op te stellen voor we opnieuw drie dagen op voorhand halve maatregelen moeten afkondigen die toch geen kloten uithalen. En daar zit niemand op te wachten, dus doe uw best.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten