za 15 juni 2024

Ben Weyts luistert per ongeluk een keertje naar experts: “Zal niet meer gebeuren”

POLITIEK – De herfstvakantie zal voor het onderwijs een paar dagen extra duren. Dat besliste het Ministerie van Onderwijs gisteren. Zo blijven de scholen een extra drie dagen gesloten, op aangeven van de virologen. Opvallend is dat minister Ben Weyts (N-VA) zijn besluit baseerde op het advies van experts, maar meteen ook belooft dat dat niet meer zal gebeuren. “Toch niet als het aan mij ligt”, klinkt het.

De minister lichtte zijn beslissing vanmorgen toe in een extra persbericht en benadrukt daarin dat het “in geen geval” de bedoeling was om naar de experts te luisteren. “We kwamen gewoon toevallig tot dezelfde conclusie en daarmee is alles gezegd”, verzekerde Weyts de kiezer. “Ik heb mij nooit een zak aangetrokken van wat die bemoeiallen te vertellen hebben en ga daar nu zeker geen gewoonte van maken. Je mag dat soort betweterig tuig nooit te veel aandacht geven, of ze denken dat ze alles mogen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Mijn schoolmeester toen ik tien was zei dat ik mensenkennis had. Ik wist niet wat mensenkennis betekende. Later bekende hij dat hij veel had moeten lijden om zijn vrouw te krijgen die ons daarop met de collectebus liet rondgaan voor de Afrikaanse kinderen. Hij wist dat ik het wist.

Een reactie achterlaten