di 16 april 2024

Trump wordt steeds agressiever: “Joe Biden houdt van tofu en koriander”

BUITENPARKING – Met nog enkele weken te gaan lijken de Amerikaanse presidentsverkiezingen stilaan in overdrive te geraken. Beide kandidaten doen er alles aan de onbesliste kiezer te overtuigen, maar toch lijkt vooral Democraat Joe Biden in de peilingen te leiden. Dat maakt zittend president Donald Trump alleen maar agressiever in zijn retoriek en beschuldigingen. Tijdens zijn recente bezoek aan de staat Michigan ging het er behoorlijk hard aan toe. “Joe Biden is geen echte vent. Hij houdt van tofu en koriander“, sneerde Trump voor duizenden supporters. “Ik weet het. KO-RI-ANDER. Stel u voor.”

“Het Amerikaanse volk verdient een sterke leider“, balde de president zijn beide vuisten. “En een rasechte Amerikaan. Dat is mijn tegenstander niet. Ik zal jullie eens wat vertellen over Joe Biden. Hij draagt teensletsen én kousen tegelijk, en volgens een goede bron van mij doet hij melkschuim in zijn koffie. Melkschuim! Wat is dat hier, Frankrijk?”

Ook de conservatieve media hebben een vette kluif aan het steeds bitsigere discours op het campaign trail. Zo beschuldigt FOX News de Democraten ervan hun kiezers op te roepen om in grote getale te gaan stemmen. “Onaanvaardbaar”, klinkt het dagelijks.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

    • En om het spannend te houden staat opnieuw de zoon van Joe Biden in de belangstelling met een schandaal afkomstig van een Chinese klokkenluider, voor cocaïnegebruik en seks met Chinese tieners, op een tape die ook doorgestuurd is naar Trump.

Een reactie achterlaten