za 15 juni 2024

Albert en Paola niet zeker welk kind ze nu het meest moeten verwaarlozen

BINNENPARKING – De historische ontmoeting tussen prinses Delphine en haar halfbroer koning Filip heeft indruk gemaakt. Ook koning Albert II en koningin Paola waren er duidelijk even niet goed van. Het paleis bevestigt dat het koppel oprecht ontroerd is en zich wil aanpassen aan de nieuwe situatie, maar zich vooral afvraagt welk kind ze nu het meest emotioneel moeten verwaarlozen.

“De koning en koningin op rust accepteren niet alleen de nieuwe plaats van Delphine in het gezin”, klinkt het in Laken. “Maar ze willen ook even toegewijde ouders zijn voor de prinses als ze voor de huidige vorst zijn geweest. Ze kijken er bijvoorbeeld enorm naar uit haar niet te bellen voor haar verjaardag, haar consequent geen blijk van affectie te tonen en haar tegen haar wil naar een strenge kostschool te sturen in een kille uithoek van het land. Hopelijk wordt koning Filip niet te jaloers.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten