zo 23 juni 2024

Tom Van Grieken: “Corona-app is goedkope volksmanipulatie en daar sta ik boven”

POLITIEK – Tom Van Grieken is niet van plan de corona-app van de overheid te installeren. Dat kondigde de Vlaams Belang-voorzitter gisteren aan op het kopstukkendebat bij studentenvereniging LVSV. Niet alleen vertrouwt Van Grieken de Belgische regering niet met zijn data, maar is de app volgens hem niets meer dan een techniek om “naïeve burgers” te bespelen. “En daar doe ik niet aan mee”, klonk het overtuigd.

“Uiteraard wil ik mij inzetten voor het welzijn van de Vlaming”, trok de Schotenaar van leer voor een grotendeels jeugdig publiek. “Maar dit is gewoon bangmakerij. Zo neem je een willekeurige dreiging in de maatschappij, zoom je selectief daarop in, vergroot je het uit en probeer je de emoties van minder snuggere kiezers naar je hand te zetten en hen letterlijk uit elkaar te drijven. Dat is schandalig. Wat voor een politicus zou ik zijn als ik mij aan dat soort laf, makkelijk, voorspelbaar, laaghartig, destructief en plat populisme schuldig maakte? Gelukkig is de kiezer veel te slim om daar nog in te trappen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

 1. Er wordt nu ook nagedacht over ‘herd’ immunity (vertaald ‘groeps’ immuniteit). Als je de kwetsbaren gewoon laat doodgaan, ontstaat er vanzelf (kudde) herd immunity, iets waar de heersende economische ideologie al lang op aanstuurt.

  • Vul bij de nieuwste updates uw telefoonnummer en andere gegevens in.

   Er zijn mensen die zo gehecht zijn aan het fysieke lichaam dat ze na hun dood verbonden blijven aan hun lijk. De ontbinding ervan wordt bewust ervaren.

 2. Zie het organisch.
  De inademing van CO2 wordt duizendmaal verhoogd met een mondkapje, hoorde ik. Men wordt ook gedwongen zijn eigen afvalstoffen terug in te ademen.
  En uit onderzoek bleek dat 70 procent van de corona patiënten altijd een mondkapje droeg.

 3. De lancering van de nieuwe iPhone werd aangekondigd als de belangrijkste sinds een aantal jaren, waarbij Apple hoopt terug te keren tot torenhoge groei van hun omzet. De reden voor dat optimisme is dat dit de eerste iPhones zijn die 5G kunnen gebruiken.

Een reactie achterlaten