zo 23 juni 2024

Rudi De Kerpel: “Hoe kan ik nu integriteit schenden als ik niet weet wat dat is”

BINNENPARKING – Gemeenschapsafgevaardigde bij de openbare omroep Rudi De Kerpel, voorgedragen door N-VA, heeft na een zogenaamde “integriteitsbreuk” zijn ontslag gegeven. Als zaakvoerder van een groot tuinbouwbedrijf leverde De Kerpel boeketten voor De Warmste Week, een evenement van de VRT. En dat is streng verboden voor iemand in zijn positie. Toch weert de ondernemer zich op zowel traditionele als sociale media. “Niemand heeft mij ooit uitgelegd wat integriteit is. Hoe kan ik het dan in godsnaam schenden?”

“Ik begrijp het probleem nog steeds niet”, getuigt een verbouwereerde De Kerpel. “Ik zat gewoon mee in het bestuursorgaan van een groot overheidsbedrijf waar ik als particulier toevallig ook grof geld aan verdiende. Is dat nu zo’n probleem? En dan komt Audit Vlaanderen zeggen dat ik mezelf geen bakken winst mag uitdelen op de rug van de belastingbetaler. Waar gaat een mens anders de politiek voor in? Ik snap er niets van.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Ik vernam pas van een gepland gezondheidscentrum op een plein waar eerst alle bomen werden gekapt. Om de drempel te verlagen.

    Er stond nu een billboard met tal van lachende jonge en tevreden winkelende mensen.
    Hoveniersbedrijven waren daar erg in, een boom wordt bij voorkeur ieder jaar vervangen. Slijtage is hun expertise, daar kan de gewone gewone klant niets vanaf weten.

Een reactie achterlaten