di 16 april 2024

Frits vindt het stiekem een beetje geil om zich op corona te laten testen

BINNENPARKING – Wie de afgelopen maanden reeds een of meerdere coronatests heeft moeten ondergaan zal ongetwijfeld getuigen dat het niet de meest aangename ervaring is. Toch is lang niet iedereen vies van de procedure. Onze reporter sprak met Frits, een ingetogen boekhouder uit Brasschaat die het onderzoek naar eigen zeggen juist wel fijn vindt en zelfs als “uiterst erotisch” ervaart. Frits liet zich al zeven keer testen en is niet van plan snel te stoppen.

“Ik had zoiets nog nooit gevoeld”, grijnst de 57-jarige man voldaan. “Achtentwintig jaar huwelijk en nooit zo sensueel geprikkeld geweest. Ik weet dat het vreemd klinkt, maar ik moet daar vanachter in mijn neus toch iets zwaar erogeens hebben zitten, want amai. De eerste keer kwam ik zonder waarschuwing spontaan klaar in mijn broek. Hola, dacht ik. Dit is nieuw. Ondertussen heeft mijn vrouw een karrenvracht aan wattenstaafjes in huis gehaald, maar het is toch nog niet hetzelfde als wanneer een professional het doet. Dus ja, sindsdien schuim ik alle cafés en restaurants af gewoon om mijn naam te kunnen registeren. Ik hoop dat ze snel terugbellen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten