do 18 juli 2024

De Lijn haalt uurregeling offline en speelt alleen nog “Het busje komt zo” aan elke halte

BINNENPARKING – Een van de meest hardnekkige oorwurmen uit de Nederlandstalige muziekgeschiedenis viert zijn 25ste verjaardag en dat brengt de Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn op ideeën. Voortaan zullen passagiers geen uurregeling meer op de website of aan de halte meer moeten ontcijferen. Alleen de hit “Het busje komt zo” zal op infinite loop draaien tot de bus (of tram) ook effectief aankomt.

“Laat ons wel wezen: De Lijn heeft een imagoprobleem”, beseft ook topman Roger Kesteloot. “Reizigers klagen voortdurend over vertragingen of afgeschafte ritten en dat helpt ons niet. En dat is logisch. Als je je klanten stiptheid belooft, gaan ze die ook verwachten. Vandaar opteren we in de toekomst voor de geruststellende en plagerige vaagheid die zo mooi uit de klassieker van Höllenboer klinkt. En als mensen dat onnozel gedreun terecht beu zijn na de zesde keer, pakken ze misschien gewoon de fiets en gaat de dag ook gewoon verder.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Een reactie achterlaten