zo 23 juni 2024

Politie: “Konden niet tolereren dat ‘Eveline’ ook belangrijke mensen lastigviel”

BINNENPARKING – De jonge Gentenaar die onder het pseudoniem ‘Eveline’ gevoelig materiaal aan drie bekende Vlamingen ontfutselde is eindelijk geklist. Volgens meerdere bronnen zou de 27-jarige man echter een pak meer slachtoffers gemaakt hebben. “Dat klopt”, bevestigt ook een woordvoerder van de politie. “Maar jammer genoeg is hij zo dom geweest om ook effectief mensen met invloed te ambeteren. En dat konden we natuurlijk niet onbestraft laten.”

De politie kreeg mogelijk al eerder meldingen over dergelijke praktijken, maar tot recentelijk werd nooit ingegrepen. “Klopt. Je kan niet verwachten dat we dat soort dingen altijd even ernstig nemen, gewoon omdat iemand het komt melden. We zouden het hier plots nogal druk hebben”, klinkt het.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten