zo 23 juni 2024

Experts boos dat stadions in FIFA 21 weer gewoon bomvol zitten

VRIJE TIJD – Voetbalfanaten hebben zoals ieder jaar weer uitgekeken naar de nieuwste editie van het populaire videospel FIFA, een franchise van EA SPORTS. Verwacht wordt dat FIFA 21 dan ook weer miljoenen exemplaren wereldwijd zal verkopen, al is lang niet iedereen enthousiast. Vanuit medische hoek wordt geklaagd dat de virtuele stadions nu alweer “gewoon bomvol” zitten, wat men in coronatijden “onbegrijpelijk” vindt.

“Dit krijg je toch niet uitgelegd”, zucht een woordvoerder van de Wereldgezondheidsorganisatie na het zien van de trailer. “Van Bernabeu tot San Siro, van het Maracanã tot Achter De Kazerne zit alles vol met juichende simulaties van voetbalsupporters. Niks maskers of afstand. En maar dansen en springen. Dat terwijl we allemaal goed weten dat er geen enkele garantie is op een succesvol vaccin voor het einde van het seizoen. Ik laat mijn kinderen nog liever voetgangers overrijden in Grand Theft Auto. Da’s ten minste nog coronaproof.”

Ook viroloog Marc Van Ranst is niet te spreken over wat hij van het nieuwe spel gezien heeft. “Ze hebben Eden Hazard zijn rating van 91 naar 88 gehaald, gewoon na een minder seizoen en wat blessures. Sorry, maar dat is wel heel kort door de bocht. Daar kan ik mij als wetenschapper niet achter zetten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Geniaal. In Engeland zullen nagenoeg bijna alle bioscopen gesloten worden door films online, ongeveer zoals het eerder de kerk verging. En nu zijn dan de voetbalstadions aan de beurt.

Een reactie achterlaten