zo 23 juni 2024

Vlaams Belanger eert transgender-politica door in haar plaats voor lul te staan

POLITIEK – De tweet waarmee Vlaams parlementslid Bart Claes (Vlaams Belang) de twee nieuwe ministers van Groen onder de loep nam zorgde vandaag opnieuw voor ophef. Zo werd de jonge Vlaams-nationalist vooral onder vuur genomen voor zijn kritiek op Petra De Sutter, die hij botweg de “verpersoonlijking van het cultuurmarxisme” noemde. Claes verdedigde zich intussen en claimde de transgender-politica juist een hart onder de riem te willen steken door ridderlijk “in haar plaats voor lul te staan.”

“Typisch links om de mening van een ander te gaan censureren zonder eerst de onderliggende clou te vatten”, weerlegt de 31-jarige Mechelaar. “Die cultuurfascisten kunnen echt geen grapje meer verdragen. Ik wilde haar gewoon een beetje plagend dehumaniseren en een toepasselijke knipoog naar haar genderidentiteit werpen door letterlijk geen kloten bij te dragen tot ons politieke discours.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

10 REACTIES

  1. Een hoogleraar in de gynaecologie heeft er een andere kijk op dan wij. Als man zou ik het niet aankunnen. Politiek correct, zonder mensen op hun sekse te beoordelen, ze deed onderzoek naar eicellen van mensen en muizen. Het is actueel.

  2. Zoals eerder aangestipt in verband met de Spaanse bezetting, is de trend ingeburgerd geraakt dat de vrouw een lichte kleur heeft en de man donker een donkere. Er waren maar twee keuzen, dit was de meest voor de hand liggende.

  3. Een groot deel van de groene bossen werd gekapt voor de vrouwen. De schappen in de supermarkt liggen vol met magazines die hen moeten overtuigen dat ze aantrekkelijk zijn en natuurlijk. Zo is er een enorme illusie ontstaan die het hele politieke spectrum bepaalt dat ze er inderdaad schappelijk uitzien.

Een reactie achterlaten