vr 19 april 2024

COVID: “Wees héél bang van Donald Trump”

BUITENPARKING – Na een kort verblijf in het Walter Reed Medical Center kwam de met covid-19 besmette Amerikaanse president Donald Trump verrassend snel weer tevoorschijn. Dat gebeurde echter niet zonder waarschuwing van het virus zelf: “Wees heel bang van Donald Trump. Ik voel me nog steeds misbruikt.”

“Ik meen het”, drukt het coronavirus ons op het hart. “Van alle mensen die ik al besmet heb was dit de meest surreële ervaring ooit. Hoe zieker ik hem maak, hoe gezonder hij claimt te zijn. Ik was godverdomme net op zijn zuurstofsaturatie aan het inhakken of hij springt uit bed, eist twee vette steaks en begint alle verpleegsters te playen. En nu is hij plots Captain America on steroids. Deze man deugt niet, mensheid. Doe ermee wat je wil.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Een reactie achterlaten