zo 23 juni 2024

Eigenaar belooft blote tuinkabouter een boerka aan te trekken: “Dan is iedereen content”

BINNENPARKING – Louis (85), een man uit Turnhout, zit met een dilemma: de buren zijn niet opgezet met zijn schaars geklede tuinkabouter en eisen dat hij haar iets aantrekt om de zedigheid van de buurt te bewaken. Een zoveelste teken van onze groeiende intolerantie, vindt Louis. Toch is hij bereid rekening te houden met de algemene opinie in de wijk. “Awel, ik zal haar ineens een boerka aantrekken”, belooft hij. “Dan zal niemand nog commentaar hebben.”

“Goh, ik snap dat wel, hoor”, zucht Louis, terwijl hij ietwat meewarig de voluptueuze tieten van zijn lichtzinnige voortuindecoratie overschouwt. “Persoonlijk zie ik er geen graten in, maar ook ik moet mij een beetje aanpassen aan de culturele gevoeligheden van de dag. Mensen vinden het nu eenmaal niet oké meer om een lekker stel memmen te zien pronken in de buitenlucht. Zelfs al zijn ze van plastic. Wel, niet getreurd. Ik heb voor geen geld een minuscuul islamitisch vrouwengewaad op Wish gevonden en zal Betty hier snel een beetje deftiger en halal presenteren. Dat zullen zelfs de meest burgerlijke en parochiaal ingestelde voorbijgangers vast weten te appreciëren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten