za 15 juni 2024

Kristof Calvo geeft N-VA’ers workshop “hoe omgaan met verlies zonder de f*cking kleuter uit te hangen”

POLITIEK – Na de verrassende plottwist waarin Groen-kamerlid en stemmenkanon Kristof Calvo naast een ministerpost greep, valt er toch nog een nieuwe roeping uit de bus voor de Mechelaar. Na zijn ridderlijke speech in het halfrond vandaag trekt Calvo met een gloednieuwe workshop naar oppositiepartij N-VA. Concreet zal hij geïnteresseerde partijleden de komende vier jaar coachen in “het matuur en constructief omgaan met verlies en teleurstelling zonder daarbij consequent de f*cking kleuter uit te hangen.”

“Het idee kwam vrijwel meteen nadat ik het woord had genomen om het regeerakkoord te steunen, ongeacht of ik een post kreeg of niet”, licht Calvo toe. “Ik was en ben nog steeds teleurgesteld, maar vrijwel meteen werd ik een uiterst vreemde sensatie gewaar die ik zelden in de politiek meemaak: ik gunde het mijn collega’s en besefte dat het niet allemaal rond mij draait. Echt gek. En ja, blijkbaar stonden ze vooral bij N-VA daar van te kijken. Goh ja, ik zal doen wat ik kan om hen daarin te begeleiden.”

Bij N-VA verkiest men voorlopig niet te veel uit te weiden over het project. “We beloven niet dat we ook maar iets met zijn advies zullen doen”, gromt fractieleider Peter De Roover op weg naar zijn wagen. “We willen gewoon weten hoe hij dat in godsnaam doet, zo niet obsceen kwaad worden en bleiten gelijk een geslagen snotaap als je even je zin niet krijgt. Da’s alles. En laat mij nu gerust.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Ik ken een boswachter die met pensioen ging, er kwam een nieuwe die op kantoor bleef. Gelijk begonnen ze het bos te kappen voor biomassa.
    Maar daar zal het wel niets mee te maken hebben.

Een reactie achterlaten