wo 12 juni 2024

Voka teleurgesteld in regeerakkoord: “Beetje slavernij had geen kwaad gekund”

POLITIEK – Hoewel de ministerposten morgen pas worden aangekondigd, lijkt het federaal regeerakkoord al in grote lijnen bekend. Eindelijk zal ons land weer een volwaardige regering krijgen. Toch staat lang niet iedereen te popelen. Werkgeversorganisatie Voka is duidelijk bij de minst enthousiasten: “Tof dat het eindelijk gelukt is en zo, maar het had best ambitieuzer gemogen als het op het uitbuiten van onze werknemers aankomt.”

“Dit is echt een gemiste kans”, laat het Vlaams netwerk van ondernemingen weten. “En dat terwijl de coronacrisis een uitgelezen opportuniteit biedt om mondige arbeidskrachten tegen elkaar uit te spelen. Had toch op zijn minst dat stakingsrecht afgeschaft of een paar vakbondsleiders opgesloten. We moeten echt geen nieuw Bangladesh worden, maar een beetje moderne slavernij of kinderarbeid is al wat onze mensen vragen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten