wo 12 juni 2024

Jambon illustreert ‘Vlaamse Veerkracht’ door eigen loopbaan vakkundig te rekken

POLITIEK – De Septemberverklaring van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) lanceert het motto “Vlaamse Veerkracht” waaronder de veelvuldige investeringen die de Vlaamse regering belooft in de economie zullen gepompt worden. De inspiratie voor de glimmende alliteratie komt volgens intimi van Jambon zelf. “Niemand heeft zijn of haar politieke houdbaarheid de laatste maanden beter weten rekken dan Sterke Jan himself“, wordt instemmend gefluisterd.

“Je moet het hem nageven”, wist een anonieme medewerker van de Brasschatenaar onze reporter te vertellen. “Vorige maand was het nog van Chovanec dit, en doofpot dat. En hopla, een beetje met cijfers staan zwaaien en wie kraait er nog naar een dooie Slowaak? Niemand. Als Jan de Vlaming even elastisch en buigzaam krijgt als zijn publieke perceptie, zullen onze ondernemingen er uitstekend onder varen. En daar draait het tenslotte om.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

  1. Decadentie komt voort uit verveling, de mensen weten niet waarom ze bestaan.
    Alle zo redelijke pulp waarmee de media je bestoken en hoe de debielen de helpende hand bieden hoe je een jampot moet openen wekken begrijpelijk agressie.
    Het is zelfmoord van een volk.

    • Zo zit het denken in elkaar. Terwijl de feiten zo afschuwelijk duidelijk voor ons staan, wordt steeds gezocht naar het uitzonderlijke. Alle common sense weg. Dit heet nu zelfs ‘intelligentie’, door competitie.

  2. Net toen het westen een beetje volwassen werd haalden ze overal die ‘zielige bruine (of zwarte) mensen’ vandaan, waar zo liefdevol voor werd gezorgd. Op deze mensen is het gemiddelde taalgebruik ingesteld. Leren lezen en schrijven. En nu kan iedereen op hetzelfde peil mee wauwelen. Veilig vrijen.

Een reactie achterlaten