za 15 juni 2024

Bart De Wever krijgt column in Flair over hoe je een eikel best bevredigt

POLITIEK – Wie gisterenavond ‘Gert Late Night’ heeft meegepikt zag hoe Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever met krasse uitspraken over de brug kwam. De Wever beloofde niet alleen bikkelhard oppositie te voeren als de Vivaldi-coalitie effectief gevormd wordt, maar gaf ook beeldend seksueel advies aan de liberalen. Lifestylemagazine Flair strikte de man meteen voor een wekelijkse column over hoe je “intiem met eikels” moet omgaan.

“Op zich had mijnheer De Wever niets baanbrekends te vertellen qua seksuele technieken”, klinkt het op de redactie. “Dat bleef allemaal best wel een tikkeltje vanille. Maar toch merken we dat veel van onze vrouwelijke lezers nog steeds niet goed weten hoe ze dat soort man het best bevredigen. Dat kan de grootmeester van de Vlaamse retoriek natuurlijk als geen ander in enkele elegante zinnen vatten. En dat is handig om te weten. Want ja, als je ooit met zo’n enorme lul oog in oog staat, is het altijd even slikken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten