zo 23 juni 2024

Georges-Louis Bouchez dient klacht in omdat er geen naaktfoto’s van hem circuleren

POLITIEK – De ophef rond pikante afbeeldingen van bekende Vlamingen die als een lopend vuurtje op sociale media circuleren gaat vooralsnog niet liggen. Integendeel, het verspreidt zich nu ook buiten Vlaanderen. Zo dient MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez een klacht in tegen onbekenden. De Franstalige liberaal vindt het niet kunnen dat er nog steeds geen naaktfoto’s van hem de ronde doen.

“Mijn cliënt is er absoluut niet mee gediend dat ondanks alle technologie die overduidelijk voorhanden is, er nog steeds geen flatterend, erotisch materiaal van hem gedeeld wordt”, legt de advocaat van de 34-jarige Waalse politicus uit. “Nochtans verzekert hij mij een meer dan spraakmakend liefdesleven te genieten en een killer body op de koop toe. Bovendien doet mijnheer Bouchez zijn uiterste best om gelijk een bronstige gigolo voor elke lens te lopen en weigert hij zelfs in quarantaine te gaan om de media extra kansen te gunnen hem op een pittig schandaal te betrappen. Maar neen. Een mens zou nog bijna van naam veranderen om toch maar wat gezonde aandacht te krijgen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten