zo 23 juni 2024

KMI verwacht zacht weer met rechtse traantjes

BINNENPARKING – Hoewel de komende dagen aanhoudend zachte temperaturen en een relatief droge hemel worden verwacht, houdt het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) rekening met nattigheid vanuit een andere hoek. “Het weer blijft relatief aangenaam, maar kijk goed uit voor rechtse traantjes, waar u zich ook begeeft”, waarschuwt men in Ukkel.

“Voor alle duidelijkheid, wij zijn geen politieke wetenschappers of Wetstraat-watchers“, staat in een bijzonder weerbericht te lezen. “Maar zelfs het achterlijkste kind voelt aan zijn kleine teen dat er een fameuze storm in de lucht hangt, en dan vooral in bepaalde ideologische drukgebieden. Wie zich op straat of op sociale media begeeft, kijkt beter uit de komende dagen of zelfs weken. Vooral boven bepaalde Vlaamse kringen lijkt een stevige bui te hangen, en daar wilt u niet onder zitten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Ze kennen het verschil niet tussen geven en ontvangen. Als ze ontvangen denken ze te geven, dat is de arrogantie, en wel ter plekke naar mij toe in de even grote lijzigheid van de liefde voor zichzelf. De eenheid van speculanten. Of het is rationeel en keihard, of het is sentimenteel en softe pulp. Zelfs de geschiedenis hebben ze herschreven vanuit dezelfde waan. Eigenwaarde oké, maar het is geworteld in te grote debiliteit. Er is een hoop fout in dit land, maar om de smerige gaten op te vullen met buitenlanders is een lafhartige misdaad.

  2. Organisch

    Met de mensen is het net als met een bos in de buurt waar ze de goede beuken (met gladde stammen) net weer hebben omgezaagd voor de verkoop. Vooral vrouwen hadden ermee te maken, zonder dat overigens in de gaten te hebben. Maar je ziet het aan de populatie. Iemand die de zaak in de gaten houdt, hij had het over CO2, diende al vaker een klacht in, maar het zijn de mensen aan de grond die ‘gewoon hun werk doen’. Die hebben nog nooit van CO2 gehoord. Ze willen enkel graag een beetje stoer doen met hun loeiende zagen en hun enorme truck. Waarom gaan die soort mannen zo graag in het leger? Niet speciaal om te moorden, maar vanwege de stoere techniek.

  3. De scholen zijn weer begonnen.
    Het niveau van nu is dat miljoenen mensen zich wereldwijd voor hun veiligheid moeten beschermen tegen een loslopende mier, maar een in het miljardvoudig verkleinde.

Een reactie achterlaten