zo 23 juni 2024

Vlaams minister-president herinnert zich niets: “Jambon? Ik ken geen Jambon”

POLITIEK – De saga omtrent de Slowaakse Jozef Chovanec, die in 2018 na een hardhandige politie-interventie om het leven kwam, blijft voortrazen. Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) beweerde vandaag dat zijn voorganger en huidig Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) kennis had van het dossier. Die laatste ontkent dat in alle talen en geeft aan zich simpelweg niets meer te herinneren: “Jambon? Sorry, maar ik ken geen Jambon.”

“Ik weet niet waar die zogenaamde mijnheer De Crem het plots over heeft, maar ik kan u garanderen dat ik hier niets van af weet, wat het ook moge zijn,” verdedigt de Vlaams-nationalist zich fel. “Identiteit is een fluïde en hoogst subjectief concept dat hier onbeschaamd tegen mij gebruikt wordt. Opeens was ik blijkbaar bevoegd minister toen dit incident plaatsvond. Dat komt de minister wel goed uit, ja. Kijk, iedereen die mij kent weet dat ik een man van mijn woord ben. Ik heb absoluut geen idee wat dat woord precies is of wat het betekent, maar ik sta er volledig achter en ontken de rest. Dat hij op zijn eigen kabinet gaat rondvragen of iemand daar Jambon kent.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. De Franse politie zoekt uit wat de oorzaak is van verminkt vee over heel Frankrijk, of er een satanische sekte achter zit. Eerder werden dergelijke verminkingen aangetroffen in de VS. Hier zaten de aliens achter; de staat die de dieren mogelijk zelf zo had verspreid, beschermt ons tegen dergelijke praktijken. De vermiste genitaliën vormen ook dit keer een aanwijzing.

Een reactie achterlaten