zo 23 juni 2024

Antwerpse speurdienst nog steeds op zoek naar deftige respons Bart De Wever

STAD – Na een zoveelste aanslag in het Antwerpse district Deurne, de tweede in de De Gryspeerstraat op een week tijd, is de lokale politie ter plekke neergestreken op zoek naar daders, motieven en een duidelijke respons van burgemeester Bart De Wever. Toch lijkt de recherche zich alvast geen illusies te maken: “De daders vinden we vroeg of laat wel, maar van enig leiderschap of verantwoordelijkheidszin is vooralsnog letterlijk geen spoor te vinden.”

“Zoals iedereen weet woont mijnheer De Wever in dit district en dan zou men toch geneigd zijn te denken dat er ergens een minuscule blijk van interesse te bespeuren valt. Wel, we hebben er ondertussen het halve team op gezet, maar aan dit tempo heeft het land rapper een regering dan wij een lauwe tweet. We begrijpen dat een systematische strijd tegen georganiseerde drugshandel niet half zo graaf is als met een luchtgeweer in uw eigen tuin staan zwaaien, maar als we niet snel een beetje aandacht van de politiek krijgen, hoop ik dat die bendes hier rap door hun granaten zitten en met parasols beginnen smijten. Het zal rap gedaan zijn dan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Kennelijk ging het om de apotheek waar een granaat naartoe werd gegooid. Behoefte aan medicijnen. Al stond de apotheek leeg. Daarom werd het huis daarnaast beschoten met een machinegeweer. Elders in de wereld werden al eerder ook dokteren aangevallen vanwege corona.

    • De apotheek was gesloten op dit dringende moment. Hij stond tot onthutsing van de bezoekers zelfs helemaal leeg. De granaat ging ook niet af, dus niemand werd wakker. Er zijn geen slachtoffers gevallen. Het was rond drie uur ‘s nachts. Uitgezocht wordt nog in hoeverre het bekenden waren in het criminele circuit van de apotheek.

  2. De mensen leven in grote nood, ze moeten worden geholpen. Er moet meer geïnvesteerd worden in de zorg. De bijwerkingen van corona op de hersenen zijn van blijvende aard.

    De kunst van leven versus de wetenschap van het sterven.

Een reactie achterlaten