zo 25 februari 2024

Seksclubs mogen weer open zolang er geen orgasmes gefaket worden

BINNENPARKING – Goed nieuws voor de erotische meerwaardezoeker in Vlaanderen: enkele seksen parenclubs mogen onder strikte voorwaarden weer de deuren openen en klanten ontvangen voor een avondje discreet genot. De zogenaamde “speelruimtes” die dergelijke clubs voorzien vallen in tegenstelling tot het horecagedeelte onder de seksindustrie en krijgen dus groen licht voor fysiek contact onder wildvreemden. Pittig detail: wie een orgasme faket, mag zich evenwel aan een fikse boete verwachten. “Dat is een vorm van komedie spelen en dat valt duidelijk onder de cultuursector“, waarschuwt daarvoor bevoegd minister Jan Jambon (N-VA).

“Kijk, je moet ergens een logische grens trekken en in het geval van parenclubs zit je nu eenmaal met een overlapping tussen sectoren”, legt Jambon uit. “Waar de mensen eerst hun glaasje wijn of pintje bier drinken, houdt men net als op café gezonde afstand. Wie zich vervolgens binnen de duidelijke aangegeven zones begeeft om gezellig een beetje te gaan rampetampen, kan die regeltjes dan weer even lossen. Ook logisch. Wie echter haar of zijn genot onbeschaamd ligt te ensceneren waagt zich natuurlijk aan een portie dramaturgische expressie, hoe amateuristisch ook, en dat valt dan weer onverbiddelijk onder de nog steeds strengere maatregelen binnen een heel andere sector.”

Hoewel de heropening voor vele uitbaters als geroepen komt, is lang niet iedereen even opgezet met de uiteenlopende maatregelen. “Heel blij dat we onze klanten weer mogen verwelkomen”, getuigen Dennis en Tamara, co-eigenaars van club De Schachtentemmer in Balen. “We kunnen toch moeilijk de mensen ontvangen, ze bedienen, en dan nog eens met een zaklamp tussen de hitsige lijven gaan waden om aan iedereen te vragen of ze het wel degelijk even plezierig vinden als hun gekreun doet uitschijnen? Sorry, maar stuur dan maar iemand van het conservatorium, want daar zijn wij niet voor opgeleid.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. In Spanje is het aantal corona infecties ondanks het rookverbod weer drastisch toegenomen in de prostitutie, vrijetijdsbesteding, die in 1995 werd gelegaliseerd en een miljardenindustrie werd: de subsidies aan het land moeten weer verhoogd.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: