zo 23 juni 2024

Vaccinproducent belooft oprecht met u in te zitten als er bijwerkingen optreden

WETENSCHAP – De Europese Unie zou aan een deal werken om zo’n 300 miljoen vaccins tegen het coronavirus te kopen van het Brits-Zweedse AstraZeneca PLC. Het farmaceutische bedrijf zou veelbelovende vorderingen geboekt hebben en wil het vaccin snel op de markt brengen. En hoewel het “in geen geval” juridisch aansprakelijk wil gesteld worden voor eventuele bijwerkingen, garandeert het beursgenoteerde bedrijf dat het “oprecht en toch wel zeker een tijdje” met u zou inzitten als er toch negatieve effecten optreden.

“Het klopt dat ons onderzoek gunstige resultaten vertoont en dat de eindmeet dus al in zicht begint te komen”, laat het bedrijf weten. “En we verkopen het aan een zeer gunstige prijs, dus dat lijkt ons een dikke win-win. Mocht de consument echter ongemakken ondervinden zoals hoofdpijn, koorts, krampen, kortademigheid, desoriëntatie, spontane bloedingen, buikloop, constipatie, autisme, aambeien, slechte adem, onverklaarbare zwangerschap of steenpuisten, beloven we dat uiteraard ten zeerste te betreuren. Dat spreekt voor zich en hopelijk biedt dat toch een beetje gemoedsrust.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Het coronavirus heeft een energetische oorsprong. Bij de mensen die zich altijd afschermen, uit veiligheid, zit allengs hun energie volkomen fout in elkaar (ze zien alles als een dreiging en de wereld moet zich daartegen legitimeren) en zo verspreidt het virus zich. Nu is er nog een bepaalde natuurlijke compensatie die het mensdom van de afgrond redt. Maar met een vaccin wordt de volgende catastrofe nog erger.
    Er bestaat de natuurlijke onsterfelijkheid van de adept, en die van de consument die daarin gesteund wordt door de wetenschap: een miezerig gegeven. Daarom staat in de Bijbel: wie zijn leven geeft zal het behouden, wie het behoudt zal het verliezen. Dit verwijst naar het kortetermijndenken in de gierigheid.

Een reactie achterlaten