di 16 april 2024

Ook Reuzegom niet opgezet met politiegeweld Charleroi: “Dit is puur plagiaat”

BINNENPARKING – Het aantal veroordelingen van de vernederende manier waarop politieagenten twee jaar geleden een man van het leven beroofden op de luchthaven van Charleroi blijft maar toenemen. Ook leden van de intussen ontbonden studentenvereniging Reuzegom spreken zich nu anoniem uit tegen de afschuwelijke beelden die sinds gisteren circuleren. “Dit is schandalig”, vinden de (ex-)studenten. “Duidelijk uit ons arsenaal aan dooprituelen gepikt.”

De voormalige studentenclub uit Leuven kon de taferelen omtrent de arrestatie van de weerloze passagier maar matig smaken. “Sorry, maar dit soort stoten halen wij al jaren uit en van professionals als de politie verwacht je toch een beetje meer originaliteit. Leuk dat onze modus operandi anderen blijft inspireren en zelfs ver buiten het studentenleven, maar zoek je eigen brand. Jullie lijken RUMAG wel.”

Intussen overwegen de Reuzegommers de agenten in kwestie zelfs voor de rechter de dagen. “Als je connecties hebt, kan je ze maar beter ook gebruiken“, klinkt het zelfverzekerd.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten