zo 23 juni 2024

“Het zijn allemaal schijters”, zegt man die vorige regering liet vallen uit schrik voor Vlaams Belang

POLITIEK – Alweer botsen de regeringsonderhandelingen op een obstakel: preformateurs Bart De Wever (N-VA) en Paul Magnette (PS) krijgen noch de groenen, noch de liberalen warm voor een federale coalitie. Daar reageert vooral De Wever misnoegd over. “Ik betreur het gebrek aan moed om een regering te vormen”, zegt de man in een videoboodschap, anderhalf jaar nadat hij de stekker uit Michel I trok over een niet-bindend migratiepact.

“Het spreekt van grote lafheid en cynisch eigenbelang van de andere partijen”, fulmineert de voorzitter van dezelfde partij die de Zweedse coalitie kelderde en sindsdien hemel en aarde beweegt om het migratiedebat naar haar hand te zetten ten nadele van het steeds groeiende Vlaams Belang. “Zien zij nu niet dat de tijd gekomen is om alle verschillen opzij te zetten en als volwassen mensen samen te komen rond ons partijprogramma? En liefst rap, bende schijters.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten