zo 23 juni 2024

Vlaams Belang laat kuisploeg komen nadat partijtop massaal klaarkomt bij rellen Blankenberge

POLITIEK – De schermutselingen op het strand van Blankenberge, waarbij uiteindelijk de politie moest tussenkomen, zinderen nog na. Vooral Vlaams Belang bekomt nog volop van de impact, klinkt het. De rechts-nationalistische partij moest vandaag meerdere kuisploegen op haar verscheidene secretariaten inzetten nadat een meerderheid van de medewerkers spontaan en meermaals het seksuele hoogtepunt had bereikt bij het (her)bekijken van de beelden.

“Het was sterker dan mezelf”, getuigt Vlaams parlementslid Sam Van Rooy. “Zodra ik het op de radio hoorde, besefte ik al watertandend dat het me te veel zou worden. De ultieme natte droom. Toen een paar medewerkers me dan vroegen of ze een paar fragmenten op loop mochten zetten om heel de dag in ons Antwerps hoofdkwartier af te spelen, kon ik echter moeilijk ‘nee’ zeggen. Man, dat was me een ravage.”

Ook boegbeeld Filip Dewinter, die de beelden thuis zag, geniet duidelijk nog na. “Wat was me dat? Afrikaanse bendes uit Brussel die onze agenten aanvallen waardoor de brave Vlaming niet meer aan het strand kan gaan liggen na maandenlang opgesloten te hebben gezeten door een overwegend Franstalige minderheidsregering? Zo hard heeft mijn kleine strijdvlag niet meer gewapperd sinds mijn studententijd. En dat in mijn zondagsbroek. Ik hoop dat mijn vrouw Lutgarde de vlekken eruit krijgt of ik kan ze zo weggooien.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Ondanks corona zijn er nu eenmaal 2 keer zo veel mensen als de wereld aan kan. Benieuwd hoe ze dat gaan oplossen. Ik weet niet of dit in de evolutietheorie is verwerkt, maar aangetoond is dat de minst ontwikkelden de meeste behoefte hebben zich voor te planten, liefst lukraak. Veel evolutie zie ik er zelf niet in.

Een reactie achterlaten