zo 23 juni 2024

Politie gaat honden trainen om complete onzin over corona op te sporen

WETENSCHAP – De Antwerpse politie zet sinds kort volop in op een nieuw wapen tegen het coronavirus. Zo wordt een aantal speurhonden omgeschoold en ingeschakeld om niet langer naar drugs of vermiste personen te zoeken, maar naar “wetenschappelijk ongestoelde en dramatisch ongenuanceerde informatie die over het virus circuleert.” Onze reporter sprak met een speciale trainer voor meer uitleg.

“We merken dat een groot obstakel in de strijd tegen het virus de mensen zelf zijn en de onzin die ze over corona uitkramen”, zegt coach Willy (57) van de lokale politie. “Maar ze vergeten dat we hier wel over de beste speurders van heel België beschikken. Normaal strijden onze viervoeters mee tegen de trafiek van illegale substanties, internationale wapenhandel of zelfs mensensmokkel, en dat doen ze uitstekend. Maar toen een collega per ongeluk een filmpje over Bill Gates en 5G op kantoor wou afspelen, begon een van onze keffers opeens bijzonder agressief te blaffen. En inderdaad, dat bleek dus totaal van de pot gerukte bullshit te zijn en dat hadden we zonder Sloeber nooit zo snel kunnen traceren. Daar zat meer in, dachten we toen.”

Naar eigen zeggen wil de politie het slagveld zo ruim mogelijk interpreteren en worden politiehonden thans getraind om alles van klinkklare complotonzin tot moderne kwakzalverij op te speuren. “We nemen geen enkel risico. Neem Fifi hier. Het mormel zou nog geen korrel coke vinden als we haar een uur lang op de badkamer van Tom Barman opsloten, maar dankzij haar liggen er al wel vijf websites plat en is Jessica van het onthaal eindelijk gestopt met dat onnozele Vitaya-gezeik over health shakes en groepsimmuniteit in de algemene Whatsapp-groep te posten. Ik heb nog nooit zo goed geslapen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  • In Duitsland sloven ze zich trouwens het hardst uit om onder dwang van de Fransen niet te discrimineren. Door Vietnamezen en dergelijke te integreren tot Duitssprekende burgers, neemt het land stelling tegen de VS en de Vietnamoorlog.

  • Door het te bestrijden creëren ze het grootste fascisme.
   Ze trappen in hun eigen val.
   Er is geen andere fantasie.
   Denken en spreken hebben exact dezelfde invloed op de massa. Alleen de hypocriet weet die twee fundamenteel te scheiden.

 1. Bijvoorbeeld.
  Langs de Schelde worden er steeds Japanse oesters geraapt wat daar voor de commercie verboden was, er wordt gewaarschuwd voor de gezondheid, maar Vietnamezen komen overal met tientallen aan, ze eten en schijten er, tafels staan in brand, ze spreken Duits en ze gaan met tientallen zakken vol weg. In de enorme oesters zit trouwens niet veel meer dan een beetje snot.

 2. Hilarisch!
  Wisten we altijd maar”man’s best friend” intelligent in te zetten met zijn vele kwaliteitenIn het land van Kuifje & Bobby is er misschien nog hoop dat dit ooit werkelijkheid wordt…

Een reactie achterlaten