zo 23 juni 2024

Antwerpen wordt één grote bubbel en krijgt tijdelijk dezelfde bomma om te bezoeken

STAD – De Nationale Veiligheidsraad besliste vandaag dat de zogenaamde bubbel per gezin dan toch fors teruggeschroefd wordt, en wel tot vijf personen. Wel geldt de maatregel niet voor iedereen. Zo wordt Antwerpen, waar het aantal besmettingen het snelst stijgt, vanaf woensdag als één grote bubbel gerekend. Om het de komende weken makkelijker te maken krijgen alle Antwerpenaren tijdelijk dezelfde grootmoeder toegewezen.

“Gedurende de komende vier weken raden we alle Antwerpenaren aan hun contacten buiten de stadsbubbel tot het minimum te beperken of zelfs volledig op te schorten”, klonk het op de persconferentie vandaag. “Aangezien het aantal besmettingen er zo hoog oploopt, is het misschien beter dat ze elkaar als een grote bubbel gaan zien en dat de rest van het land de stad ook gewoon eventjes met rust laat.”

“We hebben ook gedacht aan wie familie heeft buiten de ring. Na een lange selectieprocedure hebben we Roza (82) uit woonzorgcentrum “De Triestige Lelie” aangesteld om tijdelijk als collectieve bomma te fungeren tot de situatie verbetert. Ze zal in isolatie gezet worden en mag dus bezoek ontvangen. Belangrijk is dat ze geen witte chocolade lust en tulpen ‘maar zielige, Hollandse kutbloemen’ vindt. Voor de rest is ze heel lief en gemakkelijk. Spreek onderling best goed af wie wanneer passeert, of dat wordt een gedoe op de parking.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten