zo 23 juni 2024

Conner Rousseau blijkt rechtse infiltrant: “Ben er lang mee weggekomen”

POLITIEK – Dankzij de beelden van een feestende sp.a-voorzitter Conner Rousseau in de Provence lijkt de geloofwaardigheid van de jonge socialist ver te zoeken. Dat verrast de 27-jarige Oost-Vlaming zelf amper, nu hij voor het eerst openlijk toegeeft vanaf het begin een rechtse infiltrant te zijn geweest. “Sorry, matekes, maar die had ge nu toch moeten zien aankomen”, grijnst Rousseau in een zelfgemaakt filmpje.

“Ik kan niet geloven dat ik hier zo lang mee ben weggekomen”, schudt de Sint-Niklazenaar het hoofd. “Het kleinste kind ziet toch dat ik een gladgestreken, entitled broekventje ben zonder empathie of maatschappijvisie. Ik heb niet eens gedaan alsof en nog verkozen die sossen mij tot voorzitter. Zelfs een blinde stier stijf van de coke zou minder brokken maken dan ik. Swattekes, ik ga rustig mijn termijn uitlopen en doen alsof die onderhandelingen mij een reet kunnen schelen, want we weten allemaal dat ze toch niemand anders kunnen vinden om dit zinkende linkse schip boven water te houden. Ciaokes baajkes.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Maar mijn weten is dansen op een feestje verboden. Of een mondmasker tijdens het diner verplicht is weet ik niet. Zijn broer is mogelijk in het buitenland getrouwd om de regels te ontduiken.

Een reactie achterlaten