wo 12 juni 2024

Groep vrienden speculeert samen wanneer alles weer finaal naar de zak gaat

BINNENPARKING – Nu de tweede golf aan coronabesmettingen duidelijk in opmars is, vragen miljoenen Belgen zich af hoe de nabije toekomst er zal uitzien. Onze reporter sprak met boezemvrienden Seppe, Gloria, Marthe, Johan, Tom, Dieter-Willem, Ngò en Mathijs, die vandaag gezellig samen op café gaan om luidop te speculeren wanneer het zaakje “onherroepelijk naar de filistijnen” gaat.

“Tegen midden augustus zitten we allemaal weer in lockdown“, oppert Gloria, die niet graag te veel drinkt overdag en haar glas witte wijn dan maar met Marthe deelt. “En terecht”, vindt Seppe. “Als mensen zich niet een beetje kunnen inhouden, gaat het toch gewoon naar de kloten? Wat verwachten die mensen nu?” Er wordt geknikt. “Blij dat iemand de waarheid durft zeggen!”, applaudisseert Mathijs alvorens iedereen uitbundig en ongevraagd te high-fiven. “In Thailand, waar ik oorspronkelijk vandaan kom, zouden we dit hier niet moeten proberen”, zucht Ngò. “Ben ik even blij dat ik gewoon met jullie kan doen alsof er niets aan de hand is tot er duidelijk weer heel wat aan de hand is! Cheers!”

Na het persoonlijk afnemen van dit interview ging onze reporter in samenspraak met de redactie meteen in quarantaine. We mogen dan wel totale onzin verkopen, maar zijn liever geen egocentrische eikels zonder een functionerend centraal zenuwstelsel terwijl de wereld rondom ons zachtjes instort. Stay safe x

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Covid-19 terug in Antwerpen. Jawel. Als u het toilet gebruikt kunt u een telefoonnummer achterlaten.
    Overigens, ik heb wel degelijk begrip voor LGBTQ+. Transgenders in het bijzonder. Maar het is allemaal te beperkt, dan heb ik liever zowel een penis als een vagina. Zodat ik hem er bij mezelf in kan steken. Ik zag de enorme hoeveelheid contactadvertenties van transgenders, het blijft zoeken naar de ideale partner.

Een reactie achterlaten