za 15 juni 2024

Foetus: “Fijn dat jullie toch een zak om mij geven tot ik geboren ben”

POLITIEK – Het debat rond de Belgische abortuswetgeving zal nog niet meteen gaan liggen, nu zelfs de hele federale regeringsformatie erdoor geblokkeerd wordt. Vooral de sociaal conservatievere partijen CD&V, N-VA en Vlaams Belang zijn niet te spreken over een eventuele versoepeling. Dat laat de doorsnee-foetus in elk geval niet koud. “Fijn dat jullie toch een zak om mijn welzijn geven tot ik geboren ben”, laat een ongeboren spruit van 11 weken aan onze redactie weten.

“Ik weet dat eens ik ter wereld verschijn, ik of mijn ouders niet om steun moeten komen vragen. Zeker als ik holebi, Waal, moslim, socialist, transgender, arm, bruin of gewoon een vrouw word. Fair enough. En het klimaat waarin ik ga moeten leven mag blijkbaar ook gezellig naar de kloten gaan, want het moet allemaal precies niet te veel moeite of centen kosten daarbuiten. En als ik ooit een fysieke handicap ontwikkel of psychosociale problemen krijg, kan ik blijkbaar ook mijn plan trekken. Maar wel tof dat jullie wachten met mij systematisch te kloten tot ik effectief krijsend uit een vagina word geduwd. Da’s toch al iets. Bedankt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Ik vraag me af of de abortuswetgeving komt uit de hoek van de gynaecologie of de seks.
    In ieder geval, de beste manier om ieder gevoel voor het laatste te verliezen is een studie van het eerste, wetenschap versus kunst.
    Het is niet altijd goed om alles te weten.

Een reactie achterlaten