do 23 mei 2024

De Wever: “Vlaming moet zélf bepalen wat zijn vrouw of dochter met haar baarmoeder doet”

POLITIEK – Met zijn forse uitlatingen over de mogelijke uitbreiding van de abortuswet legt Bart De Wever een stevige bom onder de federale regeringsonderhandelingen. De voorzitter van N-VA pikt het niet dat Vlamingen zo maar een versoepeling van een uiterst gevoelig thema als abortus worden opgelegd. “Wij Vlamingen zullen zélf wel bepalen wat onze vrouwen met hun baarmoeders doen”, klinkt het onomwonden.

“Dat is de zoveelste keer dat de Vlaming een onverantwoord radicale beslissing vanuit progressieve hoek wordt aangesmeerd, zonder daarom gevraagd te hebben”, briest een kwade De Wever. “Wanneer gaat de sushivretende, salonsocialistische elite van dit disfunctionele land eindelijk de autonomie van de hardwerkende Vlaming respecteren om weer baas te zijn over eigen vrouw of dochter? Het is niet aan Brussel, en zeker niet aan marxistisch Wallonië om uit te maken hoe ver in haar zwangerschap een vrouw haar vrucht mag aborteren. Dat zal haar man, vader, broer, vriend, neef of desnoods buurman wel uitmaken. Dank u.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Ik zeg altijd bij je vriend moet je je vrouw zo een jaar achter kunnen laten zonder dat hij haar aanraakt al is het de mooiste vrouw van de wereld die enkel op seks uit is. Anders is het geen echte vriendschap.

Een reactie achterlaten