vr 19 juli 2024

Braziliaanse president Bolsonaro adopteert teefje: “Ze heet Karma”

BUITENPARKING – Het gezin van Jair Bolsonaro is een telg rijker. De Braziliaanse president nodigde vandaag in de Braziliaanse hoofdstad Brasília de pers uit om zijn gloednieuwe huisdier, een adorabele Golden Retriever, voor te stellen. Het zou om een geadopteerd teefje gaan. “We noemen haar Karma“, gaf de president nog mee.

“Het is eenzaam aan de top”, legde het controversiële staatshoofd uit aan de door zijn adviseurs zorgvuldig uitgekozen journalisten. “En als je aan het hoofd van een van de grootste economieën ter wereld staat, heb je echt geen behoefte aan kritische stemmen of betweterig advies. Integendeel, gewoon een schattige en volgzame onderdaan die overal heen loopt waar ik wil. Zo kweek je volgelingen die net zo slim zijn als hun leider.”

De naam vond de president pas na lang twijfelen. “We dachten eerst aan Apatia, Bumerangue of Cretina, maar deze past eigenlijk perfect.” Over het geslacht valt evenmin nog te twisten, garandeert Bolsonaro. “Onze dierenarts heeft het zelf vastgesteld. Karma is wel degelijk een bitch.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

  1. Momenteel weinig tijd. Ik ben bezig met het nieuwe boek over Donald Trump. Het wordt een sensatie genoemd. De vader van Jared Kushner vond Ivanka niet goed genoeg, las ik net. Maar ze bekeerde zich tot het jodendom.

Een reactie achterlaten